LED žárovka IQ-LED C37E14 4,2W-WW Kanlux 33728

Kód: 33728
Energetická třída E
Neohodnoceno
Značka: KANLUX
39 Kč / ks
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
18.4.2024

LED žárovka svíčka E14/230V/4,2W/470lm/2700K - WW teplá bílá.
Ekvivalent klasické žárovky 40W.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jsme všichni aktivní nepřetržitě a umělé světlo nás doprovází po mnoho hodin - i naše oči. Proto světlo, které používáme doma nebo v práci, musí být vynikající kvality. To je osvětlení IQ-LED Kanlux - přemýšlivý, bezpečný, zdravý - prostě nejlepší.
IQ-LED Kanlux je kouzlo světla, které vzniklo kombinací vášně a technologie. V laboratoři Kanlux jsme změnili dobré emoce v dobré úspěchy - vyvinuli jsme světlo, které vás může doprovázet po mnoho let. V společnosti Kanlux věříme, že kvalita světla je důležitá, a proto jsme se rozhodli pro výběr nejkvalitnějšího zdroje napájení a přizpůsobení jedinečné kvalitě LED diod. Díky tomu bylo kompenzováno blikání v linii Kanlux IQ-LED a osvětlení má velmi přirozené barvy a poskytuje plnou fotobiologickou bezpečnost pro vaše oči a kůži.
Nová řada IQ-LED Kanlux jsou žárovky k dispozici ve třech barvách, z nichž si můžete vybrat, v závislosti na potřebném světle. Některé z nich jsou ideální do obývacího pokoje, druhé je ideální pro čtení, další úspěšně aplikovat do koupelny a do ložnice, kde budete čerpat sílu světelného zdroje může být nastavena pomocí stmívače. Můžeme si vybrat všechny oblíbené tvary a hřídele žárovek.
IQ-LED Kanlux je nový standard, jehož kvalita byla potvrzena certifikátem TÜV Rheinland. To je důvod, proč poskytujeme 3letou záruku na výrobky z řady IQ-LED Kanlux. Proto se rozhodněte, na jaké světlo vaše děti, rodina a vy budete žít a pracovat s nimi, vyberte nejlepší IQ-LED Kanlux kvalitu.

Web věnovaný prodoktové řadě

Technické parametry:
Záruka: 3 roky
Materiál: plast
Barva světla: 2700K- teplá bílá
Napájecí napětí: 220 - 240V
Max. příkon: 4,2W
Světelný tok: 470lm
Patice: E14
Vyzařovací úhel: 280°
Index barevného podání Ra: >80, bez IR a UV záření
Použití se stmívačem: NE
Průměrná životnost: 15.000 hodin
On/Off: >40,000
Rozměr: katalogový list nebo další obrázek
Váha: 26g
Certifikační znaky: CE, certifikováno pro EU viz prohlášení o shodě

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LED žárovka E14 svíčka
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.026 kg

Video IQ LED

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: